top of page
Klasser & utbildningar i hållbar hälsa | Tranås 
Det är jag som är Britta

Jag är föreståndare på Yogacompaniet och har hållit tusentals yogaklasser och kurser sedan 2004. För mig är det viktigt att du hittar din egen yogastil som känns rätt för dig. Man kan också träna olika typer av yoga. Det gör jag! Och därför erbjuder jag olika yogaformer och har yogalärarutbildning i Multi Yoga [Teacher] Training. Du väljer! Du får vara din egen guru. Jag är din guide - din riverguide - som kan visa dig vägen. Jag har förmodligen varit på den platsen du befinner dig på just nu! Vi kommer att få en spännande resa tillsammans. Så välkommen hit!

 

När du är på den platsen i dig där allt är sant och jag är på den platsen i mig - då är vi båda en.

~ Namasté 🧡

Yoga: i studio

På Yogacompaniet kan du regelbundet träna yoga i studio. Det finns olika typer av yoga att välja bland: Yoga Flow, Yin Yoga och Kundalini Yoga Flow. Läs mer om klasserna här >>

Du kan boka in dig från gång till gång på klasserna eftersom de är öppna för alla.

Yoga: temadagar & helger

Under året kan du hänga på olika typer av fördjupningsdagar och helger med olika teman. En del dagar ingår i yogalärarutbildningen men kan tas fristående. Andra är retreathelger som du kan komma på och bara vara.

Yoga: lärarutbildning

Yogacompaniet erbjuder utbildning i Multi Style Yoga [Teacher] Training. Här kan du välja att gå vissa helger som fördjupning eller ta hela yogalärarutbildningen. Utbildningen startar en gång per år.

bottom of page