top of page
Soundhealing

Soundhealing med tibetanska skålar och andra instrument är en uråldrig terapiform som har praktiserats i århundraden. Det används för att främja avslappning, inre balans och helande på både fysisk och mental nivå. När det kombineras med yoga kan det ge en helt unik upplevelse och fördelar för kropp och sinne.

En av de främsta positiva fördelarna med soundhealing är dess förmåga att reducera stress och ångest. Ljudvibrationerna som genereras av tibetanska skålar och andra instrument tränger djupt in i kroppens celler och vävnader, vilket skapar en känsla av lugn och ro. Denna avkopplingstillstånd främjar frisättningen av endorfiner, kroppens naturliga smärtlindringshormon, vilket kan lindra fysisk och emotionell smärta.

Yoga är en praktik som syftar till att förena kropp, sinne och själ. När den kombineras med soundhealing kan det förstärka yogans effekter genom att skapa en djupare upplevelse av varje asana och andningsövning. Ljudvibrationerna hjälper yogautövaren att komma i kontakt med sin inre röst, främjar medveten närvaro och ökar förmågan att fördjupa sig i övningarna.

En annan fördel med att kombinera soundhealing och yoga är att det kan hjälpa till att balansera kroppens energicentra, även kända som chakran. Varje chakra är associerat med specifika frekvenser och ljud som kan hjälpa till att balansera dem. Genom att använda olika instrument och ljudvibrationer kan blockeringar i chakrorna lösgöras och energiflödet i kroppen kan återställas.

Förutom att främja avslappning, fördjupa yogapraktiken och balansera energicentra kan soundhealing med tibetanska skålar och andra instrument ge en hel rad andra positiva effekter. Det kan förbättra sömnen, minska hjärtfrekvensen, stärka immunförsvaret, öka koncentrationen och främja kreativitet och intuition.

Sammanfattningsvis kan soundhealing med tibetanska skålar och andra instrument vara en kraftfull tillägg till yogapraktiken. Genom ljudvibrationer och frekvenser kan det främja avslappning, lugn och återhämtning på både fysisk och mental nivå. Det kan hjälpa till att balansera chakran, förstärka yogans effekter och bidra till en ökad känsla av välbefinnande. Prova att inkludera soundhealing i din yogapraktik och upplev de positiva fördelarna själv.

På Yogacompaniet kan du ta del av detta under vissa pass som avslappningsteknik, soundbath och som behandling.

Välkommen!

external-file_edited.jpg
bottom of page