top of page
Lärare i studion
nya-yc.jpg
Britta Thurfjell

Jag har jobbat med yoga i snart 2 decennier och har över 3000 undervisnings-timmar. Att blanda olika energier och teman under mina klasser tycker jag om. Jag gillar att dela med mig av de kunskaper om yogan jag samlat på mig under åren och att ha balans mellan att vara djup och seriös med humor och vardaglighet. 

nya-yc.jpg
Julia Ehn

Yoga enligt Julia. En paus vardagen för att röra sig i takt med sina andetag. skapa energi, värme och kärlek. Att få tid för att känna in och connecta med sitt inre ger harmoni och balans i livet.

nya-yc.jpg
Åsa Scharff

För 16 år sedan började jag yoga och jag är numera utbildad i hatha, vinyasa, yin, restorative, yoga nidra och trauma-informerad yoga. Jag jobbar med en somatisk approach där hur det känns i din kropp är viktigare än hur det ser ut. 

IMG_4411_edited.jpg
Sara Jakobsson

Jag hade turen att upptäcka yogan i tonåren och den har kommit att bli min bästa vän och passion i livet. För mig är yoga vägen hem till mig själv, till kropp och själ. Intentionen med mina klasser är att de ska vara inkluderande och lekfulla och uppmana till rörelseglädje och eget utforskande. 

nya-yc.jpg
Annelene Holmström

Jag har yogat i 20 år. Jag gillar att blanda energier. Hälsan är viktig! Yogan gör mig gladare, mer positiv och tillfreds i nuet. Jag tycker om att hjälpa andra att få må lite bättre och det är vad jag önskar med yogan.

bottom of page