top of page
36383559_10215027438052256_5648825027324
301249949_2165625310311198_3204590363659745061_n.jpg
20161206_120236 (1).jpg

Yogahelg De 5 Koshas

Vi jobbar med yoga utifrån KOSHAS och kommer att göra 5 yogapass på temat och olika meditationer under helgen.

Kosha, ett sanskritord som betyder "slöja" eller "täckning", beskriver de element av varelsen som måste utforskas, välkomnas, balanseras och slutligen överskrids för att uppleva ditt sanna jag. Utforska Koshas på och utanför mattan med Britta.

​Koshas - Portar till själen
Under denna helg som innehåller fem delar börjar Britta varje lektion med ett kort samtal följt av övningar, yogaklasser och pranayama mm. Varje övning är inriktad på att känna av och ta fram var och en av de fem koshorna för att utforska och komma fram till vårt innersta väsen. Resan kan landa dig och i den femte Kosha - eller ”själskroppen” - av glädje, salighet och jämvikt och stillheten som innehåller allt.

Yogadag Fall in Love with Yoga

Låt dig öppna hjärtat och sinnen och ge dig hän i yogans magiska värld! Låt energierna flöda i din kropp och själ och njut denna dag med största närvaro. Låt dig bli kär i yogan!

 

Under yogadagen gör vi yogapass och meditationer som påverkar energiflödet och energiriktningarna i din kropp och ditt medvetande. Vi använder även naturen som verktyg till meditation. Vi äter energirik, god och hållbar mat!

Vi gör bland annat "Chakra Healing & kundalini energy", Gående meditation och skogsbad med kunskap och inspiration hämtad från kundaliniyogan och den japanska traditionen. Yoga & meditation: "De sju riktningarna" med kunskapen från shamanismen och vinyasa

Introduktionskurs Ashtanga Yoga

Välkommen till en introduktionskurs i Ashtangayoga!

Fredag: 17.30-19.30
Lördag: 10-12.00 & 15-17.00
Söndag: 10-12.00

Ledare: Ann Svärdfelt
Investering: 1600 kr
Anmälan: info@yogacompaniet.se
Plats: Yogacompaniet, Storgatan 49, Tranås 

Ann Svärdfelt som håller kursen har undervisat denna metod i 20 år. Hon menar att metoden är för alla och det är ni vi känner oss i sämst skick som yogan är som bäst för oss.

Ann kommer gå igenom grunden i praktiken och du kommer få öva på din individuella nivå.

Ann kommer även prata om bakgrund och guida dig i meditation och enklare andningstekniker.

Under helgen lär du dig ett antal övningar som du kan öva på hemma när du inte hinner eller har möjlighet att gå till en studio.

Helgen passar alla, såväl du som är van yogautövare som du som är helt nybörjare.

Ann arbetar också med Ayurveda och det kommer finnas möjlighet att boka in sig på en Ayurvedisk hälsokonsultation under helgen. Ann kommer också i januari vara med under ett veckoslut på den lärarutbildning som jag håller i.

För mer information om Ann se hennes hemsida:

www.annsvardfeltyoga.com

Yogaretreat Bhava

Vad händer om du ger dig själv tid och utrymme för yoga, meditation och återhämtning? Låt dig öppna hjärtat och sinnen och ge dig hän i yogans magiska värld! Låt energierna flöda i din kropp och själ och njut en helg med största närvaro. Bhava betyder känsla på sanskrit.

 

Retreaten blandas med olika typer av yoga som kundalninyoga, vinyasa, yinyoga med pranayogama och meditation samt yogatalks och tysthet. Du får även tid för dig själv för vandringar, kontemplation och att bara vara närvarande. Vi äter god och hållbar mat!

 

Retreaterna hålls av Britta Thurfjell på Yogacompaniet som kommer att vara närvarande under hela helgen.
www.yogacompaniet.se
https://www.yogaalliance.org/TeacherPublicProfile?tid=136699

Intressanmälan

Fyll i uppgifterna nedan för att registrera ditt intresse.

bottom of page