36383559_10215027438052256_5648825027324
20161206_120236 (1).jpg

Yogadag Fall in Love with Yoga

Välkommen till sommarens yogadag 30 juli 2022 i Tranås!

 

Låt dig öppna hjärtat och sinnen och ge dig hän i yogans magiska värld! Låt energierna flöda i din kropp och själ och njut denna dag med största närvaro. Låt dig bli kär i yogan!

 

Under yogadagen gör vi yogapass och meditationer som påverkar energiflödet och energiriktningarna i din kropp och ditt medvetande. Vi använder även naturen som verktyg till meditation. Vi äter energirik, god och hållbar mat!

Lördagen 30 juli:

  • 9.30 Välkommen: Det goda samtalet med "chai & chat"

  • 10.00 Yoga & meditation: "Chakra Healing & kundalini energy" 

  • 12.00 Gemensam lunch

  • 13.30 Utomhus: Gående meditation och skogsbad med kunskap och inspiration hämtad från kundaliniyogan och den japanska traditionen.

  • 15.00 Yoga & meditation: "De sju riktningarna" med kunskapen från shamanismen och vinyasa yogan

  • 17.00 Gemensam middag

  • 18.00 Meditation: En längre meditation

 

Hela dagen: 1200 kr

Välkommen med din anmälan till info@yogacompaniet.se 

Yogadagen hålls i studion på Storgatan 49 i Tranås. Om det är fint väder ev i Rönnäs på Asby udde. Samåkning kan ordnas.

-------------------------------------------------------------------

Yogaretreat Bhava

Vad händer om du ger dig själv tid och utrymme för yoga, meditation och återhämtning? Låt dig öppna hjärtat och sinnen och ge dig hän i yogans magiska värld! Låt energierna flöda i din kropp och själ och njut en helg med största närvaro. Bhava betyder känsla på sanskrit.

 

Retreaten blandas med olika typer av yoga som kundalninyoga, vinyasa, yinyoga med pranayogama och meditation samt yogatalks och tysthet. Du får även tid för dig själv för vandringar, kontemplation och att bara vara närvarande. Vi äter god och hållbar mat!

Yogahelg De 5 Koshas

Vi jobbar med yoga utifrån KOSHAS och kommer att göra 5 yogapass på temat och olika meditationer under helgen.

Kosha, ett sanskritord som betyder "slöja" eller "täckning", beskriver de element av varelsen som måste utforskas, välkomnas, balanseras och slutligen överskrids för att uppleva ditt sanna jag. Utforska Koshas på och utanför mattan med Britta.

​Koshas - Portar till själen
Under denna helg som innehåller fem delar börjar Britta varje lektion med ett kort samtal följt av övningar, yogaklasser och pranayama mm. Varje övning är inriktad på att känna av och ta fram var och en av de fem koshorna för att utforska och komma fram till vårt innersta väsen. Resan kan landa dig och i den femte Kosha - eller ”själskroppen” - av glädje, salighet och jämvikt och stillheten som innehåller allt.

 

Retreaterna hålls av Britta Thurfjell på Yogacompaniet som kommer att vara närvarande under hela helgen.
www.yogacompaniet.se
https://www.yogaalliance.org/TeacherPublicProfile?tid=136699

Intressanmälan

Fyll i uppgifterna nedan för att registrera ditt intresse.