top of page
Behandlingar hos
Britta 0708-780499
 
Klassisk massage

Med olika handgrepp bearbetas olika muskler och bindväv för att lösa upp spänningar i kroppen. Massage ökar även halten av det rogivande hormonet oxytocin som ger lugn och ökar välbefinnandet. Perfekt vid värk i kroppen eller om du behöver en stunds avkoppling! Välj mellan svensk klassisk massage eller avslappnande massage. 

Kommande behandlingar:

 

Hot Stone Massage

Detta är en holistisk behandling där helheten behandlas. Med varm olja och med varma stenar blir du grundligt masserad efter ett speciellt mönster. Det är en behandling som grundar dig och är bra för muskler och leder.

 

Skrubb & Massage

Behandlingen inleds med att skrubba hela kroppen för att avlägsna torr hud och öka cirkulation i hud och muskler. Därefter ges en avslappnande eller svensk klassisk massage med välgörande olja.

 

SPA Ansiktskur, Fotkur eller Handkur

Du väljer område - ansikte, fot eller hand - där du får för området lämplig skrubb och massage med välgörande produkter.

 

Aromamassage & massage med varm olja

En härligt doftande välgörande olja med avslappnande handgrepp och/eller uppvärmd olja som förstärker och fördjupar behandlingen.

 

Skrubb & Blueberry Body Mask

Skrubb, inapckning och ansiktskur! En härlig behandling där du får en skrubb med doft av citron som verkar renande, vitaliserande och ger huden en mjuk fin känsla som följs av en inpackning med blåbärsfröolja full med antioxidanter och en riktigt återfuktningsboost för kroppen. Under tiden du är inpackad får du en ansiktskur. Samtliga produkter är omsorgsfullt framtagna och ekologiska från c/o Gerd.

bottom of page